Ο κακάο Rio Caribe Superior αναπτύσσεται σε αγροδασοκομία, όπου τα δέντρα κακάο καλλιεργούνται παράλληλα με άλλες καλλιέργειες. Αυτό το γεωργικό σύστημα προάγει τη βιοποικιλότητα και σχηματίζει μια ζώνη προστασίας που προστατεύει τα υπόλοιπα δάση και το εθνικό πάρκο, Πενινσούλα ντε Παρία. Η καλλιέργεια κακάο βοηθά στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος ενώ προσφέρει στους αγρότες την ευκαιρία να αποκτήσουν εισόδημα. Το κακάο Venezuela Rio Caribe Superior προέρχεται από τις ποικιλίες Trinitario και Criollo. Οι κόκκοι έχουν χαμηλή οξύτητα και διαθέτουν έντονο και ισχυρό σοκολατένιο σώμα με γλυκές, ξηροκαρπάτες και ανθώδεις νότες. Η συνεπής εφαρμογή πρωτοκόλλων κατά τη διάρκεια της συγκομιδής και της μετασυλλεκτικής διαδικασίας οδηγεί σε εξαιρετική ποιότητα, που χαρακτηρίζεται ως 'ανώτερη'. Μετά τη χειροκίνητη συγκομιδή, οι αγρότες μεταφέρουν τους υγρούς κόκκους σε μια κεντρική μονάδα ζύμωσης, όπου ζυμώνονται για 6 ή 7 ημέρες σε ξύλινες κούτες, με ελεγχόμενη ανατροπή ανάλογα με τη θερμοκρασία.
Προέλευση: Βενεζουέλα
Περιοχή: Αρισμέντι – Πολιτεία Σούκρε
Ποικιλία: Criollo και Trinitario
Νότες: ξηροκαρπάτες, γλυκές, ανθώδεις
SKU: 5430002193229
ΑΓΝΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ: 100% κόκκοι κακάο
Ενέργεια: 550Kcal, 2300kJ
Συνολικά λιπαρά: 52g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 31g
Υδατάνθρακες: 5g
εκ των οποίων ζάχαρη: 0g
Πρωτεΐνη: 15g
Αλάτι: 0g
Ρόχες με σοκολάτα και τραγανιστές καραμελωμένες αμύγδαλες, αποκαλύπτοντας μια λιωμένη καρδιά από πραλίνα αμυγδάλου-φουντουκιού που προέρχεται από βιολογική γεωργία.
Ποσότητα ανά χαρτόκουτο: 24
Ελάχιστη ποσότητα ανά παραγγελία: 24
Τύπος ελάχιστης ποσότητας παραγγελίας: Μονάδα ανά χαρτόκουτο
UGS: RO-N-50
Χώρα κατασκευής: Γαλλία
Προπαραγγελία: Ναι
Best-seller: Όχι
Προσαρμογή: Ναι
Βυθιστείτε σε έναν κόσμο απαράμιλλης γλυκύτητας και απολαύστε τις αισθήσεις σας με την ουράνια γοητεία του Raffaello. Αυτή η εξαιρετική λιχουδιά είναι ένα αριστούργημα που υπερβαίνει τα όρια της γεύσης, ανεβάζοντας τον ουρανίσκο σας σε νέα ύψη απόλαυσης.
Φανταστείτε μια λεπτή, τραγανή βάφλα τυλιγμένη σε μια ζουμερή κουβέρτα από βελούδινη, χιονάτη καρύδα. Καθώς παίρνετε την πρώτη σας νόστιμη μπουκιά, η υποτονική τραγανότητα της βάφλας δίνει τη θέση της σε μια κρεμώδη, αιθέρια έκπληξη που χορεύει στις γεύσεις σας σαν έναν ουράνιο βαλς. Κάθε μπουκιά σας προσκαλεί να παραδοθείτε στη συμφωνία γεύσεων, δημιουργώντας μια ευχάριστη εμπειρία που σας αφήνει να επιθυμείτε περισσότερα.
Το Raffaello δεν είναι απλώς μια γλυκιά λιχουδιά; είναι ένα έργο τέχνης, φτιαγμένο με την απόλυτη ακρίβεια και πάθος. Η μαγευτική του εμφάνιση, που θυμίζει ένα πολυτελές μαργαρίτα, σας καλεί να θαυμάσετε την ομορφιά του πριν απολαύσετε την ελκυστική του ουσία. Οι λείες τριμμένες καρύδες σας προσελκύουν όπως...
Σοκολάτα λευκής σοκολάτας 32% βούτυρο κακάο. Έντονο γάλα, πλούσιο σε κρέμα και μέτρια γλυκό. Για να προσφέρουμε εξαιρετικά προϊόντα, επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες.
Καθαρό βάρος (G): 100
Το αφρόλουτρο με εκχυλίσματα κακάο και shea 400 ml είναι ένα προϊόν που καθαρίζει και θρέφει απαλά το δέρμα σας, βοηθώντας το να φαίνεται ενυδατωμένο και λείο χάρη στην περιεκτικότητα σε κακάο και βούτυρο shea.
SKU: 30863
Προσοχή, αυτό το προϊόν είναι εθιστικό!
Θα μπορέσετε να αντισταθείτε σε αυτά τα ελαφρώς ψημένα φουντούκια καλυμμένα με μαύρη σοκολάτα και κακάο;
Για να τα κάνουμε ακόμα πιο ακαταμάχητα, ψήσαμε αυτά τα φουντούκια. Στη συνέχεια, καραμελώθηκαν διακριτικά και καλύφθηκαν με μαύρη σοκολάτα. Μια πινελιά κακάου ολοκληρώνει το σύνολο.
Συνδυάζοντας τη γεύση της σοκολάτας και την τραγανότητα, αυτά τα φουντούκια είναι μια φυσική και νόστιμη λιχουδιά.
Συστατικά: φουντούκια, μαύρη σοκολάτα (κόκκοι κακάου, ζάχαρη, βούτυρο κακάου, γαλακτωματοποιητής λεκιθίνη ηλιόσπορου, βανίλια), ζάχαρη, σκόνη κακάου.
Διατροφικές αξίες ανά 100g: Ενέργεια 2624kJ / 634kcal, Λίπη 55g, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 11g, Υδατάνθρακες 15g, εκ των οποίων σάκχαρα 12g, Πρωτεΐνες 13g, Αλάτι 0,04g.
Να φυλάσσεται μακριά από τη θερμότητα (1620°C) και την υγρασία.
Καθαρό βάρος: περίπου 130g
Διάρκεια συντήρησης: 6 μήνες
Ειδικότητα της Προβηγκίας! Ανακαλύψτε αυτές τις νόστιμες καβουρδισμένες αμυγδάλες, καλυμμένες με κρέμα νουγκά, γάλακτος και λευκής σοκολάτας. Μια γευστική και πρωτότυπη ζαχαροπλαστική δημιουργία από τον τεχνίτη νουγκά σας στο Μοντελιμάρ.
Αναφορά: 704001
ΒΑΡΟΣ (σε KG): 0.18
Συσκευασία: 8
ΦΠΑ: 20.0%
Καραμέλες με δαμάσκηνα και κακάο
Συνταγή για 12 καραμέλες
● 120 γρ. κρέμα γάλακτος πλήρης 35% λιπαρά
● 1 βάζο ζάχαρη U Zuccaru Σακχαροκατασκευαστής με δαμάσκηνα Κορσικής και κακάο O Mà!
Ανακατέψτε 120 γρ. ζάχαρη με δαμάσκηνα Κορσικής και κακάο O Mà με την πλήρη κρέμα γάλακτος.
Ζεστάνετε το μείγμα σε μια κατσαρόλα.
Μόλις η καραμέλα αποκτήσει όμορφο χρώμα κεχριμπαρένιο, αποσύρετε από τη φωτιά και τοποθετήστε μικρές ποσότητες σε ένα φύλλο λαδόκολλας.
Αφήστε να κρυώσει. Δημιουργήστε μπάλες από μαλακή καραμέλα με τα δάχτυλα.
Ρολάρετε στη ζάχαρη με δαμάσκηνα Κορσικής και κακάο O Mà!
Απολαύστε με απόλαυση και με τα δάχτυλα!
Ritonka Πικρή Σοκολάτα - Σμέουρα, Λουλούδια με 60% περιεκτικότητα σε κακάο. Μια σοκολάτα για ερωτευμένους, με γλυκά σμέουρα και μια εκπληκτική γεύση και τέλεια αρμονία, όλα επεξεργασμένα σε μια φανταστική πικρή σοκολάτα, που είναι μοναδική λόγω του χρώματος και της ισορροπημένης γεύσης των κόκκων κακάο.
Οι διατροφικές πληροφορίες υπόκεινται σε διακυμάνσεις λόγω πρώτων υλών και παραγωγής.
Μπορεί να περιέχει ίχνη γάλακτος και ξηρών καρπών.
Φυλάσσεται σε ξηρό και προστατευμένο από το φως μέρος, κατά προτίμηση σε θερμοκρασία 12-20 °C.
95g: Σοκολατένια μπάρα
Ανακαλύψτε την τσάντα των 100 γραμμαρίων Chouchous με γεύση σμέουρο από αμύγδαλο για περισσότερη απόλαυση!
Συστατικά: αμύγδαλα, φυσική γεύση σμέουρου, ζάχαρη
Παρόλο που οι παραδοσιακοί καλυπτήρες καζάνια είναι ο πιο χρησιμοποιούμενος εξοπλισμός επικάλυψης στη βιομηχανία σοκολάτας, η ανάγκη για εξειδικευμένο χειριστή και οι δυσκολίες στην εκκένωση έχουν οδηγήσει τους παραγωγούς σοκολάτας να αναζητούν νέες μεθόδους επικάλυψης.
Η καλυπτική μηχανή με ταινία σχεδιάστηκε για να εξαλείψει τα παραπάνω μειονεκτήματα και να καλύψει τις νέες απαιτήσεις της βιομηχανίας. Αυτού του τύπου η μηχανή επικάλυψης σοκολάτας προσφέρει ευρύ χώρο εργασίας, καθιστώντας την φόρτωση προϊόντων πολύ εύκολη. Η εκκένωση πραγματοποιείται με την αντίστροφη περιστροφή της ταινίας. Η μηχανή είναι εξοπλισμένη με συλλέκτη ροής σοκολάτας και σύστημα ζύγισης, και χάρη στον έλεγχο PLC, η διαδικασία επικάλυψης έχει αυτοματοποιηθεί.
Η καλυπτική μηχανή με ταινία βρίσκει ολοένα και περισσότερη θέση στη σύγχρονη βιομηχανία. Η αποδοτικότητα, η ευκολία χρήσης, η υψηλή χωρητικότητα και η αυτοματοποίηση καθιστούν αυτή τη νέα τεχνική επικάλυψης μια ελκυστική εναλλακτική λύση.
Μάστερ ζαχαροπλάστης σοκολάτας από το Βαλ-ντε-Μαρν από το 1960. Από τρεις γενιές, η οικογένεια Janin παρασκευάζει σοκολάτες με παραδοσιακό τρόπο. Μία από τις τελευταίες παραδοσιακές σοκολατερί της Île-de-France. Οι σοκολάτες προέρχονται από τους καλύτερους κόκκους κακάου και παρασκευάζονται με μεγάλη προσοχή, τηρώντας την παράδοση του παρελθόντος. Οι σοκολάτες Janin είναι ένα εργαστήριο παραγωγής σοκολάτας στο 94, όπου ο Stéphane Janin, σοκολατοποιός της Île-de-France, και η ομάδα του ετοιμάζουν σοκολατάκια που έχουν μέγιστη διάρκεια 15 ημερών. Ο Stéphane Janin, επαγγελματίας σοκολατοποιός που βρίσκεται στο Βαλ-ντε-Μαρν και ειδικός στην παρασκευή σοκολάτας, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το εργαστήριο σοκολάτας του, απολαμβάνοντας νόστιμες σοκολάτες με φουντούκι, καθαρές σοκολάτες, τρούφες σοκολάτας… Πώληση χειροποίητης σοκολάτας (κουτιά σοκολάτας, ποικιλίες σοκολάτας, σοκολάτες…) και δημιουργία εξατομικευμένων σοκολατών για επιχειρήσεις.
Μόνο για τους αληθινούς λάτρεις: η ζύμη είναι εμπλουτισμένη με 100 γρ. ψιλοκομμένου φιστικιού, όχι πολύ μικρού για να συνδυάζει στον ουρανίσκο, με κάθε μπουκιά, την απαλότητα της αλειφόμενης κρέμας με την τραγανότητα του καλύτερου φιστικιού από τις χώρες μας. Η συσκευασία έχει σχεδιαστεί ως ένα πραγματικό θησαυροφυλάκιο που φυλάσσει μια τέτοια νοστιμιά: ένα κομψό κουτί διακοσμημένο με μια διαγώνια ζώνη σε πράσινο, καφέ ή ελεφαντόδοντο χρώμα.
Ο καφεπαντοπωλείο NOVA μοντέλο 6 έχει σχεδιαστεί για την υψηλής ποιότητας και γρήγορη καβουρδιστική διαδικασία των κόκκων καφέ σας.
24-30 κιλά/ ανά ώρα.
Καβούρδισμα σχεδόν 12-15 λεπτά.
Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα.
Έλεγχος μέσω οθόνης PLC.
Φαρδύ μπλοκ ψύξης. (ψύξη σχεδόν 3 λεπτά).
Ομοιόμορφο καβούρδισμα.
Κράνμπερι σε σοκολάτα.
Εκτός από το βούτυρο κακάου, η σοκολάτα περιέχει φυτικά λίπη.
Συστατικά: αποξηραμένα κράνμπερι 69% (κράνμπερι, ζάχαρη, ηλιέλαιο), σοκολάτα (μαζική κακάου, ζάχαρη, βούτυρο κακάου, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας, άρωμα).
Πόλη: Γκντανσκ
Σετ: Πόλεις
Κουτί τρούφας για 6 τεμάχια kraft καφέ οικολογικό - Σοκολάτα και Ζαχαρωτά
Επιλέξτε το μέγεθος του κουτιού σας: Μ x Π x Υ (σε mm):144x114x25
Επιλέξτε Χαρτόνι: 270gsm Kraft Καφέ, 35% Ανακυκλωμένο FSC®
Η Μπαρ Μαρσεγέζ ® είναι μια ειδικότητα της Σοκολατιέρας της Μασσαλίας.
Ένα πραλίνα "χωρίς βούτυρο, ούτε κρέμα" από καθαρή απόλαυση, φυσική, φλοίδα, παλιάς σχολής,
με πορτοκάλι ή ακόμα και με κεράσι, είναι μια εκτενής επιλογή που περιμένει τους γλυκατζήδες στη Σοκολατιέρα της Μασσαλίας.